Bon Jovi -tähden teinitytär bikinimallina – upeat kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten lapset eivät usein välttää joutumasta vertailuun, kun suuri yleisö tarkastelee millaiset piirteet he ovat perineet julkkisvanhemmiltaan. Bon Jovi -rokkari Richie Samboran tytär Ava saa usein kuulla muistuttavansa varsinkin äitiään Heather Locklearia. Nyt hän tekee malliuraa.

Toissapäivänä 18-vuotias Ava ikuistettiin rannalla, jossa hän poseerasi valokuvaajalle bikineissä Wtfhyd.co-brändin kuvauksissa. Kuvaajana toimi Jessica Simpsonin isä Joe Simpson. Nyt kuvaussession tulokset on julkaistu verkossa.

Ava Sambora on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Neito kertoi taannoin haastattelussa halunneensa aina näyttelijättäreksi. Ava teki elokuvadebyyttinsa This Is 40 -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash