Donald Trumpista hulvaton 3D-paita – hiukset liehuvat tuulessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaaksi asettunut Donald Trump on sellainen hahmo, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ihmiset joko rakastavat tai vihaavat miestä, jonka mielipiteet aiheuttavat aina paljon keskustelua.

Donald Trumpista on tehty hänen kampanjointinsa aikana paljon oheistuotteita. Suurin osa tuotteista on tehty varmasti pilailumielessä, koska Trump ei luultavasti ole antanut siunaustaan esimerkiksi hänen kasvoillaan varustettuun anaalitappiin. Nyt miehestä on tehty jälleen uusi tuote, joka on täysin uudenlainen lyhythihainen paita.

Videolla nähdään Donald Trumpin kasvoilla varustettu paita, jota sanotaan 3D-paidaksi. Kasvot on painettu paidan etupuolelle normaaliin tapaan, mutta niiden lsäksi paitaan on lisätty aitoa hiusta. Nyt Trumpin haituvahiuksia pääsee siis itse muotoilemaan haluamaansa tyyliin, minkä lisäksi ne liehuvat realistisen näköisenä tuulessa.