Kiinalainen turistikohde vain hurjapäille: Keinumista 300 metrissä!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Todellisia elämyksiä kaipaavat hurjapäät voivat nyt unohtaa tavanomaiset benji- ja base-hypyt. Kiinan tuorein turistikohde tarjoaa nimittäin äärimmäisen version leikkipuistoista löytyvästä lasten suosikkilaitteesta.

Kiinan Chongqingiin on avattu keinu, jossa on todellista vaaran tunnetta. Se sijaitsee 300 metriä korkean kallion reunalla. Keinun käyttäjä puetaan turvavaljaaseen, ja hänet lähetetään kiikkumaan rotkon yläpuolella.

Wansheng Heishan -laaksossa sijaitsevaa turistivetonaulaa esitellään Youtubessa julkaistulla videolla. Siinä turisti kokeilee hurjalta vaikuttavaa keinua laakson sumuisten maisemien avautuessa hänen taustallaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat