Mies varasti alastoman Donald Trumpin – arvo 50 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin amerikkalaisen aktivistiryhmä Indeclinen pystyttämistä patsaista, jotka esittävät alastonta ja groteskipiirteistä Donald Trumpia. Kollektiivi on pystyttänyt monumentteja New Yorkiin, San Fraciscoon, Los Angelesiin, Clevelandiin ja hiljattain myös Miamiin.

Kaikkien yllätykseksi yksi mielipiteitä runsaasti herättänyt alastonpatsas on joutunut rikollisen kynsiin Floridassa. Anastamisesta pidätettiin 36-vuotias Pedro Alejandro Rodriguez. Vartijat olivat nähneet, kun mies lastasi vatsakkaan patsaan autonsa avolavalle. Patsas on arvoltaan 50.000 dollaria ja mies joutunee vankilaan teostaan.

Miamiin pystytetyn patsaan nykyistä olinpaikkaa ei ole paljastettu julkisuuteen, CBS Miami uutisoi. Olemme kertoneet republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan miljardööri Donald Trumpin joutuneen useiden vitsien kohteeksi. Trumpia on nimitetty kaikkien aikojen oikeistopopulistiksi, jonka teesit vetoavat etenkin amerikkalaiseen työväenluokkaan.