Nicole Scherzinger tyrmää huhut: ”En pettänyt Calvin Harrisin kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dj-tähti Calvin Harrisin ja Taylor Swiftin eroa ruodittiin kesällä niin julkisesti, että kaikki mukaan liitetyt ihmiset jäivät täysin toissijaisiksi. Harrisin uusiksi tyttöystäviksi ja ihastuksiksi nimettiin lähes jokainen naispuolinen, jonka kanssa Harris nähtiin juhlimassa. Nicole Scherzinger oli yksi niistä.

Nicole Scherzinger on palavasti rakastunut tennistähti Grigor Dimitroviin, jonka kanssa hän seurustelee vakavasti. Hän seurusteli myös silloin kun huhut hänen ja Harrisin suhteesta lähtivät liikkeelle. Huhut olivat saada naisen raivon partaalle, koska suhde Harrisin kanssa olisi tarkoittanut sitä, että hän olisi pettänyt omaa miestään.

38-vuotias Scherzinger piti lehdissä liikkuvia suhdehuhuja naurettavina. Hän käveli Harrisin seurassa yökerhoon kivetyksellä korkeilla koroilla, minkä vuoksi hän otti Harrisista tukea. Scherzinger kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hänet ehdittiin jo nimeämään parin valokuvan perusteella isoimmaksi pettäjäksi.