Rob Kardashian oli lapsena ihastunut siskoonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on ollut aina hyvin läheinen toistensa kanssa. Kim Kardashianin pikkuveli Rob astui kuitenkin hieman hyvän maun rajojen ulkopuolelle paljastaessaan, että hän on ollut lapsena ihastunut omaan siskoonsa.

Kardashianin perheen kaikki naiset ovat todella näyttäviä kaunottaria, mikä ei ole omalta veljeltäkään jäänyt huomaamatta. Nyt 29-vuotias Rob kertoi hänen kihlattunsa Blac Chynan kanssa kaksin tehdyssä haastattelussa, että toinen hänen lapsuusajan ihastuksistaan oli oma sisko Kim.

Haastattelussa sekä Blacin että Robin tuli Daily Mail -lehden mukaan paljastaa omat lapsuusajan ihastuksensa. Rob tiesi, että hänen kihlattunsa lapsuuden rakkaus oli Ricky Martin. Blac Chyna tiesi myös, että Rob oli lapsena ihastunut sekä Jennifer Lopeziin että omaan isosiskoon Kim Kardashianiin.