Sharon rankaisi Ozzy Osbournea – 3 tuntia suuseksiä joka päivä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Osbournen ja hänen vaimonsa Sharonin avioliitto oli ajelehtia karille kun Ozzy jäi kiinni pettämisestä. Parin luultiin jo hetken ajan eronneen kunnes Sharon vahvisti, että hän on antanut Ozzylle anteeksi, ja he jatkavat elämää edelleen yhdessä eteenpäin.

Sharon Osbourne oli Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa vieraana ja kommentoi juontajalle yleisön edessä sitä miten hän pystyi antamaan Ozzylle anteeksi. Ensimmäisenä vaimo oli ostanut miehelle uudet silmälasit, että hän ei enää erehdy naisesta ja käy rakastelemassa väärien ihmisten kanssa.

Sharon kertoi, että anteeksi antaminen ei ollut helppoa. Ozzy kärsii huumeriippuvuudesta, minkä vuoksi hän haluaa liikaa alkoholia, huumeita ja seksiä. Sharon ei kuitenkaan aio päästää miestä vähällä vaan laittaa Ozzyn näkemään vaivaa sovinnon eteen joka päivä. Sharon kertoi, että Ozzyn pitää antaa hänelle suuseksiä joka päivä kolmen tunnin ajan.