Suomalaisautoilija innostui autonsa matkamittarista: ”Aivan uskomaton näky!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin valtava määrä uusia videoita, joista vain aniharvasta muodostuu tavalla tai toisella suosittu. Nyt sosiaalisessa mediassa on saanut kovasti huomiota video, jossa nähdään miten suomalainen autoilija on innoissaan kuvannut matkamittariaan ajon aikana.

Kuljettaja intoilee videolla, kun hänen autonsa matkamittariin on tulossa uusia tuhatlukemia. Videon alussa mittarissa on 229.999 kilometriä, mutta lopussa jo 230.000 kilometriä. Hauskan lisänsä videoon on tuonut kuljettajan vaihtelevat tulkinnat kilometrimääristä, sillä hän on niin innoissaan tilanteesta, että

– Nyt ne kaikki yhdeksiköt kääntyy kerralla siihen. Kolmesattaa, tai kaksikolmesattaakymmentätuhatta, kuljettaja toteaa videolla innoissaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.