Twitteriin uusi ominaisuus – mahdollisuus muodostaa tarinoita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitteriin ilmaantui taannoin Moments-ominaisuus, jonka avulla ajankohtaisia tapahtumia koskevia twiittejä pystyttiin koostamaan helposti kokonaisuuksiksi. Nyt alkujaan vain tietyjen Twitter-käyttäjien saatavilla ollut Moments tuodaan kaikkien käytettäväksi.

Moments-ominaisuuden avulla tekstiä, kuvia ja videoita voi yhdistellä yhtenäisiksi tarinoiksi. Samaan kokonaisuuteen voi lisätä niin omia twiittejä kuin muidenkin julkaisuja. Twiittien ei tarvitse olla peräisin tileiltä, joita ominaisuuden käyttäjä seuraa itse.

Twitter Momentsin käyttöä esitellään yhteisöpalvelun tuoreella videolla. Ominaisuus on alkuun käytössä vain Twitterin työpöytäversiolle, mutta Fortune-sivuston mukaan se on tulossa myöhemmin myös palvelun mobiilisovellukseen.