Hurja tilanne! Delfiini hyppäsi surffaajan laudan päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuori australialainen surffaaja koki elämänsä yllätyksen delfiinin tultua tekemään turhankin läheistä tuttavuutta hänen kanssaan. Delfiini hyppäsi nimittäin suoraan Jed Gradisenin surffilaudan päälle.

Tilanne tallentui pojan isän kuvaamalle videolle. Siinä vedestä hyppäävä delfiini lentää laudan päällä makaavan Jedin päälle.

– Yritin päästä pois tieltä, mutta se vain hyppäsi kohti, Jed kuvailee tilannetta Stab-sivustolle.

Delfiinin nokka läpäisi pojan surffilaudan. Surffaajalla oli kuitenkin onnea matkassa, sillä hän selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

– Delfiini oli yhtä järkyttynyt kuin minäkin, poika toteaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat