iPhone 7 pudotettiin maailman korkeimmasta pilvenpiirtäjästä – ihmishenkiä vaarassa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben TechRax-kanava on erikoistunut erilaisten elektronisten esineiden tuhoamiseen. Kuten arvata saattaa, on kanavan videoissa rikottu viime päivinä Applen tuoreita iPhone 7 -puhelimia mitä mielikuvituksellisimmin keinoin.

Tuoreella videolla iPhone 7 pudotetaan Dubain Burj Khalifa -pilvenpiirtäjästä. Valtava tornitalo kohoaa peräti 829 metrin korkeuteen. Videolla nähdään, kuinka satojen eurojen arvoinen laite lentää rakennuksen näköalatasanteelta alas.

Videon loppu on jokseenkin antiklimaattinen, sillä tekijällä ei ole minkäänlaista hajua mihin iPhone katosi. Olisi sietänyt toivoa, että laite olisi edes kuvannut putoamisen Periscope-palveluun. Olennaisinta videossa kuitenkin on, että mies vaaransi alla olevien ihmisten hengen.