Känniviestittely uudelle tasolle – humalainen tyttö yritti lähestyä lentokenttää

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kynnys lähettää viestejä ihastuksille ja ex-puolisoille saattaa madaltua merkittävästi aamuyön humalaisina tunteina. Useimmissa tapauksissa pikkutuntien huumassa lähetettyjä viestejä joutuu katumaan seuraavana päivänä.

Harvempi on kuitenkaan vienyt humalaista viestittelyä samalle tasolle kuin Twitteriä Annie 7 -nimellä käyttävä nuori nainen. Hän oli nimittäin lähestynyt aamuöisellä viestillään Iso-Britannian Gatwickin lentokenttää.

– Hei xx, onko kaikki okei xx, kello 05:19 lähetetyssä viestissä luki.

Annie jakoi kuvankaappauksen viestissään Twitterissä. Viesti levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja se on kerännyt parin päivän aikana kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Kaiken lisäksi Gatwickin lentokenttä ei ollut edes vaivautunut lukemaan tytön viestiä.

– Useimmat ihmiset kännitekstaavat exälleen tai ihastukselleen. En minä… Mitä helvettiä oikein ajattelin humalaisessa mielessäni, Annie pohti Twitterissä.