Maailmankuulu tatuoija tatuoi asiakkaita ilmaiseksi – tosin yhdellä haasteellisella ehdolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuoinnin ottaminen on monille iso päätös, jota harkitaan kauan. Tatuoinnin kuva ja merkitys ovat todella tärkeä etenkin niille, jotka ottavat ensimmäisiä kuvia ihoonsa. Nyt eräät hurjapäät ovat kuitenkin menneet luottavaisin mielin tatuoitavaksi miehelle, jonka tatuoimasta kuvasta heillä ei ole mitään tietoa etukäteen.

Kuuluisa tatuoija Scott Campbell on tarjonnut ihmisille tatuointeja ilmaiseksi sillä ehdolla, että he suostuvat antamaan kätensä tatuoijalle ilman tietoa siitä millaisen tatuoinnin mies tekee. Tatuoitavaksi uskaltautuneet ovat istuutuneet seinän viereen ja laittaneet kätensä seinään tehdystä aukosta läpi Campbellin tatuoitavaksi. Näin henkilöt eivät ole päässeet seuraamaan edes työn valmistumista.

Scott Campbell on tehnyt tatuointeja Mirror-lehden mukaan muun muassa Stingille, Marc Jacobsille, Robert Downey Jr:lle ja Courtney Lovelle. Miehen tatuoinnit ovat niin kalliita, että niihin ei ole monilla varaa. Jonotuslista on myös niin pitkä, että näistä syistä johtuen moni onkin uskaltautunut luottavaisin mielin tarttumaan ilmaiseen yllätystatuointiin.

that time @scampbell333 tattooed my arm #wholeglory @saved_tattoo #tattoos #dtla

Kuva, jonka zack evans (@zvcke) julkaisi

#wholeglory

Kuva, jonka mike (@michaeljonathan) julkaisi

Famous Tattoo Artist Offers To Ink People For FREE If They Agree To Put Their Arms In A Hole For A Surprise http://hohhh.com/famous-tattoo-artist-offers-to-ink-people-for-free-if-they-agree-to-put-their-arms-in-a-hole-for-a-surprise/ 700-page, blind tattoo, Body Art, celebrity tattoo artist, famous tattoo artist, hole, hole tattoo, Homepage featured, Scott Campbell, surprise, surprise tattoo, tattoo, tattoo art, tattoo artist, trust tattoo, viral news, viral post, viral stories, Whole Glory Viral #viral #700page, #blindtattoo, #bodyart, #celebritytattooartist, #famoustattooartist, #hole, #holetattoo, #homepagefeatured, #scottcampbell, #surprise, #surprisetattoo, #tattoo, #tattooart, #tattooartist, #trusttattoo, #viralnews, #viralpost, #viralstories, #wholeglory HoHHH delivers current Viral Fun with Huge online collection of the funniest pics, quotes, videos, photos, GIF and VR on the net.

Kuva, jonka HOHHH Viral (@hohhhviral) julkaisi

#wholeglory artist: @scampbell333

Kuva, jonka You Know You Want Them (@21_tattoos) julkaisi