Mies riehui Applen kaupassa – rikkoi silmittömästi laitteita

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään ranskalainen mies, joka purkaa raivoaan Apple-kaupan tuotteita kohtaan. Hämmentävä välikohtaus kuvattiin Ranskan Djionissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa.

Videolla aurinkolaiseihin ja punertavaan huppariin pukeutunut mies kävelee kohti Applen esillä olevia tuotteita ja alkaa lyödä niitä nyrkillään. Rikottuaan hetken aikaa laitteita ja avauduttuaan kameralle mies kohtaa ostoskeskuksen vartijan, joka ohjaa hänet pois liikkeestä.

Mashable-sivuston mukaan mies valittaa kameralle Applelta saamastaan huonosta asiakaspalvelusta ja siitä, ettei hän ole saanut rahojaan takaisin yrityksistään huolimatta. Liikkeessä riehunut mies on sittemmin pidätetty. Ranskan viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat