Playmate-Shaunan bikinivartalosta luomu kaukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood Girls -realitysarjassa nähtävä mallikaunotar Shauna Sand on varsin hyvin säilynyt. Syy sille löytyy tosin naisen mieltymyksestä plastiikkakirurgiaa kohtaan. Nainen on käynyt elämänsä aikana lukuisissa kauneusleikkauksissa. Viime aikoina Sand on vältellyt julkisuutta.

Eilen Shauna kuvattiin rannalla Malibussa, Los Angelesin ja Hollywoodin liepeillä. Julkkiskaunotar esitteli kuvaajille kurvikasta ja leikeltyä vartaloaan valkoisissa bikineissä.

Vuoden 1996 Playmate Shauna Sand nähtiin taannoin Hollywood Girls -sarjassa. Hän on esiintynyt myös Siskoni on noita, Las Vegas ja Air America -televisiosarjoissa ja muun muassa The Deviants -elokuvassa. Avioliittoja naisella on takanaan kolme, vaikkakin hänen suhdetilanteensa on ollut epäselvä viimeisimmän aviomiehen Laurent Homburgerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash