Teini ei löytänyt paria – pyysi itseään tanssiaisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa kaikki on tunnetusti suurempaa, ja jopa parin pyytäminen koulun tansseihin täytyy hoitaa kuin kyseessä olisi todellinen kosimistilanne. Eräs amerikkalaisnuori päätti osallistui homecoming-tansseihin yksin, mutta pelkkä paikan päälle saapuminen itsekseen ei riittänyt.

Ohiossa asuva Joe LaRue ei onnistunut löytämään itselleen paria koulunsa tansseihin. Niinpä hän päätti pyytää parikseen itseään. Joe teki näin isokokoisella kyltillä ja suosikkiruoallaan, Cane’s-ravintolan friteeratulla kanalla.

– Äitini kysyi, aionko mennä homecoming-tansseihin. Vastasin kieltävästi, sillä minulla ei ollut paria. Äitini vastasi että olisi hauskaa, jos pyytäisit itseäsi pariksesi, Joe LaRue kuvailee Buzzfeed-sivustolle.

Teini alkoi miettimään ideoita tempaukseensa. Kyltin tekemiseen vierähti peräti kolme tuntia. Ilmeisesti se oli vaivan arvoista, sillä Joen Twitterissä jakama kuvasarja on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.