Se on taas perjantai! Katso tästä viikonlopun ykköshitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten verkossa lähti leviämään kulovalkean tavoin Üllar Jörbergin ikivihreä klassikkokappale Kutse Tantsule, eli Tanssiinkutsu. Takavuosien klassikko on viime päivinä noussut yllättäen uudelleen jättimäiseen somesuosioon, sillä se on katsottu miljoonia kertoja esimerkiksi Facebookissa.

Harva hypnoottisen tanssivideon nähnyt tietää, että Üllar Jörberg on virolainen discolegenda. Nykyisin jo 75-vuotias Jörberg on julkaissut pitkällä ja monipuolisella urallaan lukuisia albumeita useille eri levy-yhtiöille. Mies jätti Viron vuonna 2009, koska ei ollut tyytyväinen siellä saamaansa kohteluun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat