Emily Ratajkowskin poseeraukset nostavat riman uusiin korkeuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla. Nyt Emily on päässyt tekemään töitä bikinimallina.

Eilen Ratajkowski kuvattiin, kun hän oli poseeraamassa australialaisen Amore & Sorvete -merkin tulevan bikinimalliston tuotteet yllään. Samalla selvisi, että mallikaunotar on täydellisessä bikinikunnossa.

Emily Ratajkowski poseerasi taannoin Harper’s Bazaar -lehdessä alastomana majesteettisen valkoisen ratsun selässä. Kuvissa tähti kanavoi 1000-luvulla elänyttä aatelisnaista Lady Godivaa, joka legendan mukaan ratsasti alasti englantilaisen kaupungin halki protestiksi asukkaiden raskaalle verotukselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash