Jenni Vartiaisen yllättävä muodonmuutos – fanit eivät innostuneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jenni Vartiainen on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikkirintamalla, eikä häntä ole juuri julkisuudessakaan nähty. Nyt tilanne tulee ilmeisesti muuttumaan, sillä Jenni on julkaissut verkossa kuvan muodonmuutoksestaan ja vihjauksen tulevasta uudesta musiikistaan.

– Uutta musaa, uutta karvaa. U like? Jenni Vartiainen kysyy Instagramissa.

Kuvassa hänet nähdään muodonmuutoksen jälkeen vaaleahiuksisena. Nykyisessä lookissaan Vartiaista ei välttämättä tunnistaisi kovin nopeasti esimerkiksi katuvilinässä. Fanit ovat ottaneet uuden hiustyylin vastaan ristiriitaisin tuntein, sillä osa on pitänyt näkemästään, mutta valtaosa on todennut muutoksen epäonnistuneeksi. Kommentteja voi lukea esimerkiksi Facebookissa.

Uutta musaa, uutta karvaa. U like? Kiitos Joni ja Miisku @stage11official ?? #kaikkeeuutta #losblondies ?

Kuva, jonka Snapchat: Jennisnappi (@jennivartiainenofficial) julkaisi