Räppäri Juno Staralle: ”En mä voita ketään edes tappelussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Juno nähdään eilen perjantaina ensi-iltansa saaneessa Pahan kukat -elokuvassa yhtä elokuvan päärooleista. Hänen samanniminen roolihahmonsa on rötöstelevä pahis, joka joutuu alituiseen kahnauksiin virkavallan kanssa.

Stara tapasi Junon elokuvan merkeissä. Kysyimme haastattelussa Junolta onko hänellä omakohtaisia kokemuksia elokuvan aihepiiristä, ja hän kiisti sellaiset jyrkästi.

– Ai pahisteluun? Mä oon ihan nössö. En mä voita ketään edes tappelussa, niin mun on huono puhua koviksista.

– Ootsä koskaan edes ollut tappelussa, elokuvan ohjaaja Antti J. Jokinen kysyi Junolta.

– Oon. Ja silloin mä hävisin, Juno vastasi.

Juno päätyi elokuvaan ilman, että Jokinen oli tavannut häntä aiemmin. Useiden koekuvausten kautta roolin saanut räppäri sai esittää elokuvassa erittäin poikkeuksellisesti samannimistä roolihahmoa, mikä helpotti näyttelemistä jonkin verran.

– Oli se helpompaa. Antti kysyi, että olisko se mulle ok, että se olis se. Oli se varmaan helpompaa kuin se, että mun olisi pitänyt keksiä itselleni yhtäkkiä joku suomalainen nimi, jonka kanssa mun pitäisi esittää itseäni. Jos mä olisin ollut vaikka Matti, niin olis se ollut vähän silleen ”Moi Matti!”. Oli se helpottavaa, että ei tarvinnut kelata mitään ja se tuli aika automaattisesti, Juno kertoi.