Kim Kardashian niukassa asussa illallisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian nousi äskettäin otsikoihin, kun nettipilailija pääsi hyökkäämään hänen kimppuunsa Pariisissa, jossa superjulkkis on parhaillaan vierailemassa. Turvamiehet olivat autuaasti pihalla, kun mies hyökkäsi ja suuteli Kimin takapuolta. Pahimmassa tapauksessa miehellä olisi voinut olla pahat mielessään.

Nyt Kim on osallistunut yhdessä miehensä Kanye Westin kanssa Pariisissa sijaitsevassa Ferdi-ravintolassa, jonne hän asteli poikkeuksellisen niukassa asussa. Vaikutti nimittäin siltä, että Kim Kardashian olisi unohtanut pukea paidan ylleen.

Kim Kardashian on viime päivinä muutenkin nähty poikkeuksellisen niukoissa asuissa. On mahdollista, että Kim on tekemässä niin sanotut ladygagat, eli pyrkii maksimoimaan saamansa julkisuuden esiintymällä päivä päivältä rohkeammissa asuissa julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash