StaraTV: Haastattelussa Pahan kukat -elokuvan Juno, Eero Aho ja Antti J. Jokinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Antti J. Jokisen ohjaama Pahan kukat -elokuva sai eilen ensi-iltansa Suomessa. Stara tapasi elokuvan tähdet Junon ja Eero Ahon sekä ohjaaja Antti J. Jokisen haastattelun merkeissä. Kolmikko kertoo haastattelussa elokuvan tekemisestä ja muun muassa omasta suhteestaan elokuvan rankkaan aiheeseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat