Hellyttävä aamurutiini – tytär kannustaa hiuksia laittavaa isää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Derrick Culpepper -niminen perheenisä on julkaissut YouTube-kanavallaan suloisen videon, josta ihmiset eivät ole saada tarpeekseen. Videolla mies laittaa kolmevuotiaan tyttärensä Lindan hiuksia kahdelle suloiselle saparolle aamulla ylistävien kehujen kera.

Culpepper on halunnut kuvata videolle heidän aamurutiininsa, josta voi nähdä miten kannustava Linda-tyttö on. Culpepper kertoo videossaan, että tytön käytös on täysin sen ansiota, että he kannustavat ja kehuvat kaikkia kotonaan. Tytär neuvoo isäänsä hiusten laittamisessa ja kehuu hänen suoritustaan.

Isällä ja tyttärellä on ihanan lämmin ja rakastava suhde, mikä käy hyvin videolla ilmi. Isälle tyttären hiusten laittaminen on vaikeaa, mutta häntä jatkuvasti kannustava ja kehuva tytär saa hänet kuitenkin harjoittelemaan ja yrittämään aina uudelleen. Culpepper on julkaissut videon jo vuosi sitten, mutta se on uutissivustojen jakamana lähtenyt vasta nyt kunnolla leviämään.