Isän piti lähettää pojan kitara ulkomaille – hermothan siinä meni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset pyytävät ystäviä ja perhettään lähettämään heille postitse asioita, joita he itse ovat unohtaneet ottaa vierailun jälkeen mukaansa. Lähettäminen kuulostaa niin pieneltä asialta, että siitä voi olla noloa kieltäytyä, mutta todellisuudessa kaikkien pakettien postittaminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista.

Nyt verkossa leviää hulvaton kuva viestistä, jonka turhautunut isä oli kirjoittanut pakettiin, jonka hän oli pojalleen lähettänyt. Poika oli jättänyt kitaransa isänsä luo ja pyytänyt, että isä lähettäisi sen postissa hänelle Englannista Australiaan. Pyyntö saattoi tuntua pojasta pieneltä, mutta isälle se aiheutti paljon pään vaivaa.

Isä kirjoitti paketin päälle kärkkään tekstin, jossa kertoi paketin sisällöstä. Viestissä luki: ”Sisältää kitaran, jonka idiootti poikani kertoi noutavansa luotani. Hän kuitenkin päätti muuttaa mielensä ja pyytää minua lähettämään kitaran täältä Australiaan. Onko sinulla pienintäkään aavistusta siitä mitä kitaran paketoiminen vaatii?”.

My friend works at the Australian Post Office. He received this package today.