Lentokoneruokakin voi olla hyvää – tässä upeat esimerkit

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lomatunnelma alkaa matkan alkaessa ihmisillä yleensä jo lentokentällä lentokoneeseen pääsyä odotellessa. Erityistä lomatunnelmaa luo aina myös lentokoneruoka, joka on lentoyhtiöstä, matkakohteesta ja matkustusajasta riippuen usein hieman erilaista.

Lentokoneruoka ei aina välttämättä ole suussa mikään räjähtävä makuelämys, mutta siinä on kuitenkin oma tunnelmansa. Kuivahko sämpylä, liian vähän voita, liian vähän laskutilaa, vieressä istuvan henkilön tönivä kyynerpää ja läjä muovisia pakkauksia voisivat kuulostaa aterialta suoraan helvetistä, mutta yleensä se on kuitenkin matkan ensimmäisellä kuohuviinillä alas huuhdeltuna oikein mukava kokemus.

Kerroimme aiemmin Cornellin yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan ihmisen makuaisti muuttui lentokoneessa, minkä vuoksi ruoat maistuivat lennolla todella erilaiselta kuin maissa. Ruoka myös näyttää todella erilaiselta turistiluokassa kuin esimerkiksi ensimmäisessä luokassa.

Tässä herkullisimmat lentokoneruoat, jotka ovat lennolla tehneet matkustajiin vaikutuksen:

British Airways

Iberia Express

Japan Airlines

Virgin Australia

#Breakfast #onboard #virginaustralia #businessclass – #fritatta #bacon #fruitsalad #lukemangan #airplanefood #airlinemeal

Kuva, jonka Elmer Nuguid (@thebeancounter) julkaisi 28. 09ta 2016 klo 18.14 PDT

Finnair

#finnair #airplanefood #フィンランド航空 #機内食 #お弁当

Kuva, jonka Sintian Huainai (@travellingdragon) julkaisi 28. 09ta 2016 klo 11.10 PDT

Turkish Airline

Korean Air

Airplane food: rice with some seafood. Pretty good taste #airplanefood #airplane #food #koreanair

Kuva, jonka Oh Supamas (@supamasy) julkaisi 27. 09ta 2016 klo 17.50 PDT

Lufthansa

Singapore Airlines