Meivätkö Kanyen Yeezy-kengät sivu suun? Nyt voit vuokrata ne

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye Westin Adidakselle suunnittelemat Yeezy-kengät ovat menneet kaupaksi kuin kuumille kiville. Tuoreimmat Boozy 350 V2 -lenkkarit myytiin nopeasti loppuun, ja miehen suunnittelemia kenkiä on jonotettu vuorokausien ajan suomalaistenkin muotiharrastajien toimesta.

Mikäli Yeezyt ovat menneet sivu suun, ei hätää. Amerikkalaisyritys LSWOP, eli Luxury Swop, on nimittäin erikostunut Kanyen Adidakselle suunnittelemien lenkkareiden vuokraamiseen. Tällä hetkellä kenkäparin voi vuokrata itselleen neljäksi vuorokaudeksi 150 dollarin, eli noin 130 euron hintaan.

Pidempiaikainen vuokraaminen tulee halvemmaksi, sillä esimerkiksi kahta kenkäparia voi vuokrata kuukauden ajan 270 euron hintaan. Tarjolla on myös muita Instagram-seuraajiin varmasti vaikutuksen tekevien merkkien, kuten Saint Laurentin ja Louis Vuittonin jalkineita.

– Kaikki rakastavat eurooppalaisia luksussuunittelijoiden lenkkareita. Harva kuitenkaan haluaa ostaa kenkiä joita he käyttävät kerran ja jättävät sitten pölyyntymään hyllyyn, LSWOP:n toinen perustaja Jonathan Escoffery kuvailee Complex-sivustolle.

Aivan kuka tahansa ei kuitenkaan pääse vuokraamaan arvokkaita kenkiä. Escofferyn mukaan LSWOP valitsee tarkkaan, ketkä pääsevät heidän asiakkaikseen. Jäsenten täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa heille luotellaan vuokraamisen tarkat ehdot.

Join our elite club today and rent #yeezys #lswop #luxuryswop #lswp #yeezyboost350v2 #foryoureverymove @lswp_

Kuva, jonka LuxurySwop (@luxuryswop) julkaisi