Teinin luultiin käyttävän huumeita – anteeksipyyntö leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen teinin kertomus huumetestistä johtuneesta sekaannuksesta on naurattanut some-käyttäjiä Twitterissä. Tytön vanhemmat pahoittelivat teinin saamaa väärää syytöstä hauskan kakun muodossa.

Rachel Gelmis kertoo osallistuneensa vuonna 2012 vapaaehtoiseen huumetestiin koulussaan. Testin tulokset yllättivät tytön ja hänen perheensä. Siinä näkyi nimittäin jäämiä metamfetamiinista, heroiinista, kannabiksesta, bentsodiatsepiineista, barbituraateista ja kokaiinista.

Rachelin äiti oli asiasta arvatenkin raivoissaan. Pian koulusta otettiin kuitenkin uudelleen yhteyttä. Testin tulokset oli luettu väärin, ja tosiasiassa Rachel ei ollut käyttänyt yhtäkään aineista.

Tytön äiti päätti pyytää asiaa anteeksi kakun muodossa. Äiti oli kirjoittanut kakun kuorrutukseen viestin, jossa hän pahoitteli väärinkäsitystä. Kakusta otettu kuva levisi nopeasti Twitterissä, ja siitä on tykätty yli 20 tuhatta kertaa.

– Anteeksi että luulimme sinun käyttävän piriä, kokainiinia, pilveä ja heroiinia, kakussa luki.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat