Halloweenin hitti: Seksikäs Harambe-puku!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa nähdään vuosittain halloween-asusteita, joiden inspiraationa toimivat erilaiset meemit ja ihmisiä kohahduttaneet uutisotsikot. Tänä vuonna hämmennystä herättää toukokuussa kuolleen Harambe-gorillan inspiroima asukokonaisuus.

Yhdysvaltalaisissa verkkokaupoissa myydään tänä vuonna seksikkääksi tarkoitettua Harambe-pukua. Vaikka asukokonaisuutta kaupitellaan yleisellä ”seksikäs gorilla” -nimellä, jää harvalta tuskin epäselväksi mitä toukokuussa kuollutta julkkiseläintä sen on tarkoitus esittää.

Valitettavasti 55 dollarin hintainen asukokonaisuus ei sisällä Haramben aitaan kiivenneen pikkulapsen näköistä nukkea. Mikäli seksikäs Harambe-puku tuntuu liian mauttomalta, voi päälleen aina pukea myös seksikästä Donald Trumpia esittävän halloween-puvun.