Mies jakoi kissakuvan Facebookissa – käyttäjätili poistettiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Humorististen ja söpöjen kissakuvien jakaminen internetissä on erittäin yleistä ja useimmissa tapauksissa harmitonta puuhaa. Eräs intialainen mies sai kuitenkin taannoin porttikiellon Facebookiin kissakuvan vuoksi.

Chennaissa asuva bloggari Varun Krishnan lähetti ystävälleen Facebookin chatissa viattoman näköisen kuvan kissasta puvussa. Yhtäkkiä Facebook Messenger pyysi häntä syöttämään käyttäjätietonsa uudelleen. Pian yhteisöpalvelu ilmoitti, että Krishnanin tili on poistettu käytöstä.

– Minut poistettiin Facebookista kokonaan sekuntien päästä kuvan jakamisen jälkeen, Krishnan kertoo FoneArena-blogissaan.

Facebook ei kertonut syytä tilin poistamiselle. Mashable-sivuston mukaan myös muut kuvan jakamista yrittäneet ovat törmänneet samanlaiseen ongelmaan. Tilin poistamisen on epäilty johtuvan kuvasta lähemmällä tarkastelulla paljastuvasta, mahdollisesti thai- tai malayalamin kielellä kirjoitetusta epäselvästä tekstistä.

Facebook on sittemmin palauttanut Krishnanin tilin. Yhteisöpalvelu pahoitteli asiaa, mutta ei ole toistaiseksi paljastanut syytä sille miksi kuvan jakaminen johti tilin yllättävään poistamiseen.