Mies moonwalkasi Euroopan tunnetuimmissa matkakohteissa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset tyytyvät lomamatkoillaan ihastelemaan matkakohteita ja mahdollisesti kuvaamaan itsestään selfiekuvia niiden edessä. Kalifornialaisella Travis DeRosella oli kuitenkin toisenlaiset suunnitelmat mielessään.

Youtubessa julkaistulla videolla Travis harrastaa Michael Jacksonin koreografiasta tuttua Moonwalk-tanssia Euroopan matkakohteissa. Video on kuvattu kahden kuukauden lomamatkan aikana.

– Sain idean aikaisemmalla lomallani Irlannissa. Minusta otettiin kuva, jossa seisoin kiusallisen näköisenä linnan edessä. Päätin vaiston varaisesti kamppailla kiusallisuutta vastaan Moonwalkin keinoin, Travis kuvailee Youtubessa.

Kalifornialaismies kertoo vierailleensa ystäviensä kanssa 13 maassa ja 22 kaupungissa. Reissusta jäi käteen varmasti omaperäinen matkamuisto, jota kelpaa esitellä muillekin.

moonwalk

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat