Kendra Wilkinson lutkakävelyllä – rinnat varastivat kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja realitytähtenä tunnettu Kendra Wilkinson ajautui äskettäin hankalaan tilanteeseen avioliitossaan, kun kaunotar tunnusti viestitelleensä toisille miehille flirttailevassa hengessä. Hän paljasti kyseessä olleen kosto aviomiehelleen. Taannoin hän palasi julkisuuteen.

Kendra osallistui nyt niin sanottuun Lutkakävelyyn, jossa naiset osoittavat mieltään ahdistelua vastaan. Playboy-malli oli pukeutunut teeman mukaisesti melko paljastavaan vaaleanpunaiseen toppiin.

Kendra Wilkinson kuvattiin taannoin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli saapumassa Bad Moms -elokuvan ensi-iltajuhliin Westwood Village -teatterissa Los Angelesissa. Playboy-kaunotar oli tuolloin pukeutunut tiukkaan farkkuasuun, jonka alla hänellä ei ollut mitään muuta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash