Cara Delevingne tatuoi silmät niskaansa – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset ovat niin tarkkaavaisia, että heillä sanotaan olevan silmät takaraivossaan. Huippumalli Cara Delevingnesta voisi sanoa näin kirjaimellisesti hänen uuden tatuointinsa ansiosta.

Cara Delevingne vieraili taannoin tähtien suosimassa Bang Bang -tatuointistudiossa New Yorkissa. Malli otti niskaansa aidonnäköisiä silmiä esittävän tatuoinnin. Hypnoottisen näköistä tatuointia esitellään Bang Bangin Instagram-tilillä jaetulla lyhyellä videolla.

24-vuotias brittitähti on viime vuosina laajentanut uraansa mallimaailmasta myös valkokankaalle. Hänet tullaan näkemään lähivuosina elokuvissa kuten London Fields, Tulip Fever ja Valerian and the City of Thousand Planets.

?? @caradelevingne

Video, jonka Bang Bang (@bangbangnyc) julkaisi