Hurjapäät kiipeilivät Lontoon olympiastadionin katolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontooseen rakennettiin vuoden 2012 kesäolympialaisia varten uusi yleisurheilustadioni. Olympialaisten jälkeen valtava tapahtumapaikka siirtyi jalkapalloseura West Hamin käyttöön heidän kotikentäkseen. Tuoreella videolla stadioniin tutustutaan laittomalla, mutta näyttävällä tavalla.

Youtube Night Scape -kanavan videolla joukko nuoria brittejä livahtaa sisään tyhjänä olevaan stadioniin. Videon aikana he kiertävät pitkin aution rakennuksen sisätiloja, suunnaten kohti sen kattoa. Stadionin katolta avautuvat upeat näkymät niin öiseen Lontooseen kuin urheiluareenan sisätiloihinkin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat