Kendall Jenner otti uuden tatuoinnin – tätä paikkaa moni ei uskaltaisi tatuoida

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen malliuralle lähtenyt kaunotar Kendall Jenner on aina ollut hieman erilainen kuin muut hänen sisaruksensa. Kendall on hieman hillitympi kuin räväkät ja puheliaat siskot, mutta hänkin osaa kuitenkin yllättää omalla tavallaan. Nyt Kendall yllätti fanit ottamalla uuden tatuoinnin rohkeaan paikkaan.

Kendall Jennerillä on useampi pieni ja melko tyylikäs tatuointi eri puolilla hänen vartaloaan. Nyt hän otti kuitenkin tatuoinnin sellaiseen paikkaan, jonne moni ei uskaltaisi sitä ottaa. Kendall antoi tunnetun newyorkilaisen tatuoijan tatuoida hänen alahuulensa sisäpuoleen neljäkirjaimisen sanan.

Kendallin ottaman tatuoinnin merkityksestä ei ole vielä varmuutta, koska kuva on hieman epäselvä. JonBoy-niminen tatuoija on kuitenkin tehnyt naiselle neljästä kirjaimesta koostuvan tatuoinnin, jonka pystyy näkemään vasta kun kaunotar kääntää alahuulensa väärin päin.

meow @kendalljenner #jonboytattoo

Kuva, jonka c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) julkaisi 29. 09ta 2016 klo 21.11 PDT