Lindsay Lohan rajussa onnettomuudessa – sormi irtosi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan on joutunut kivuliaalta vaikuttavaan onnettomuuteen venereissullaan. Sen seurauksena hän menetti osan vasemman kätensä nimettömästä sormesta.

Lohan oli veneilemässä Turkin rannikon tuntumassa, kun hän alkoi nostamaan ankkuria ylös. TMZ-sivuston mukaan tähden käsi juuttui kiinni ankkuriin, ja hän painui sen mukana veden alle. Näyttelijätär onnistui pääsemään takaisin pinnalle, mutta menetti onnettomuudessa osan nimettömästä sormestaan.

Tähden onneksi hänen onnistui löytämään sormen osan vedestä. Lohanin sormi kiinnitettiin takaisin paikalleen kirurgin toimesta ensiavussa. Lohan julkaisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa kuvan paketissa olevasta kädestään.

Wow #lindsaylohan #teamwork #freckles almost lost a finger. Www.lindsaylohan.us @lindsaylohan

Video, jonka www.Lindsaylohan.us (@lindsaycollector) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat