Saara Aalto lähes kyynelissä – sitten Sharon Osbourne otti syleilyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka suomalainen Saara Aalto selviytyi Britannian X Factor -kilpailussa upeasti Tuomareiden talo -vaiheesta jatkoon ja livelähetyksiin. Ohjelmassa nähtiin tunteikas hetki, kun Saara kohtasi sohvalla tuomari Sharon Osbournen silmästä silmään.

Kohtalon hetki jännitti Saaraa melkoisesti, ja hän oli lähes kyyneleet silmissä. Kuvista nähdään miten koville jännitys otti henkisesti. Kaikki meni kuitenkin lopulta mainiosti, sillä Saara selvisi ryhmänsä kolmen parhaan joukkoon. Muut finalistit ovat Relley C ja Honey G.

Seuraavaksi Aalto etenee livelähetyksiin, joista ensimmäinen nähdään ensi lauantaina. Laulajatar itse kommentoi menestystään eilen sosiaalisessa mediassa.

– Selvitin tieni liveihin. Ei löydy sanoja, huhhuh! Alan vähitellen tajuamaan mihin oon päätynyt ja minkälainen mahdollisuus tää on. Oon niin kiitollinen, että muhun on uskottu! Tyypit kaikki on mahdollista!!!!! Saara Aalto kirjoitti Facebookissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash