Tyttöystävät lainaavat luvatta huppareita – miehet iskivät näyttävästi takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen tuntuu pitävän omana oikeutenaan ilmojen viilentyessä käpertyä poikaystävän mukavan väljään ja lämpimään huppariin. Ilmiö on jo niin tuttu, että tänä syksynä miehet ovat päättäneet alkaa taistelemaan sitä vastaan.

Nyt Twitterissä on alkanut nousemaan hauska #TakeHerHoodie-aihetunniste. Miehet ovat ryhtyneet naisten tavoin paitavarkaisiin ja ottaneet itsestään kuvia naisten liian pienet hupparit yllään. Naisen paita ei välttämättä ole enää entisensä kun he saavat muodottomaksi venyneen hupparin mieheltä takaisin. Toisaalta miehen lainttua hupparia se voi alkaakin muistuttamaan jo miehen omaa paitaa jos naisella käy hyvä tuuri.

Miehet eivät enää jaksa tyttöystäviä tai yhden illan rakkauksia, jotka vievät heiltä lämpimät hupparit mennessään. Heistä on väärin, että naisilla olisi jokin oikeus salakavalasti viedä heidän vaatteitaan vain siksi, että he eivät itse ole onnistuneet tai jaksaneet ostaa itselleen kylmiä ilmoja varten tarpeeksi lämpimiä paitoja.