Vuoden härskein Halloween-asu tuli myyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvä Halloween on saanut jälleen naamareita ja naamiaisasuja suunnittelevat esittelemään villejä uutuuksiaan. The Lad Bible uutisoi tänään uudesta naamarista, joka takuulla pysäyttää kenet tahansa.

Melissa Coulterin suunnittelema silikonista valmistettu naamari muistuttaa nimittäin suurikokoista vaginaa, eli muuttaa kantajansa pään valtavaksi vaginaksi. Varsinainen intiimialue kattaa kantajansa suun ja nenän alueet.

Coulter myy luomustaan Etsy-verkkokaupassa, jossa sen hinta ei kuitenkaan sovi kovin kevyelle lompakolle. Hintaa on nimittäin 383 puntaa, eli reilut 400 euroa. Tuote on käsin tehty ja sitä toimitetaan koko maailmaan, eli myös Suomeen. Tuote on jo saanut esittelysivullaan ylistäviä arvioita.

Etsy
Etsy

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat