Jennifer Garnerilta outo lausunto: ”Tapailen nyt Brad Pittiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jennifer Garner on joutunut eroamaan julkisesti miehestään Ben Affleckista samalla tavalla kuin muutkin kuuluisat eroon päätyneet tähtipariskunnat. Tämän vuoksi nainen varmasti tietää hyvin sen miltä lehdistön pyörittelemisen keskelle joutuminen tuntuu samalla kun on läpikäymässä eroprosessia.

Kokemuksistaan huolimatta nainen päätti kuitenkin hieman vitsailla Angelina Jolien ja Brad Pittin erolla. Jennifer Garner tuntuu kyllästyneen valokuvaajien kyselemiseen ja hänen yksityiselämänsä utelemiseen, minkä vuoksi hän päättikin antaa viimein heille mehukkaan juorun.

Garner vastasi paparazzille People Magazine -lehden mukaan, että hän seurustelee nykyään Bradin kanssa. Valokuvaaja yritti vielä vahvistaa tietoa, minkä vuoksi hän oli kysynyt heti perään, että tapaileeko Jennifer Garner varmasti tällä hetkellä Brad Pittiä.

Garner jatkoi vitsiään vastaamalla kysymykseen myöntävästi ja hehkuttamalla sitä kuinka mahtavaa Bradin kanssa seurusteleminen on. 44-vuotias näyttelijätär tietenkin vitsaili paparazzien kustannuksella, mutta Brad ja Jolie eivät välttämättä ole olleet yhtä huvittuneita tästä vitsistä.