Madonnan konserttilipun hinta 150 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Madonna kerää oman Raising Malawi -nimisen hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta rahaa Afrikkaan Malawissa asuville köyhille asukkaille. Madonna tekee järjestönsä eteen erilaisia tempauksia, joista uusin tulee maksamaan faneille jopa 150.000 dollaria.

Madonna järjestää varainkeruuillan, jossa hän itse esiintyy. Liput 58-vuotiaan popsensaation keikalle maksavat aina 5.000 dollarista 150.000 dollariin saakka. Kalleimman lipun ostaneet saavat tapahtumaan rahallaan tietenkin hieman enemmän vastinetta kuin viisi tuhatta maksaneet fanit.

150.000 dollaria maksava lippupaketti pitää Metro-lehden mukaan sisällään pöydän, johon mahtuu istumaan kymmenen henkeä. Kuitenkin vain neljä heistä pääsee myös VIP-cocktailtilaisuuteen, jossa itse Madonna on ottamassa heidät vastaan ja antaa ottaa itsensä kanssa yhteiskuvan.