Mies unohti eväät kotiin – vaimon huipputarkka heitto pelasti päivän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aamun kiireessä on helppoa unohtaa tärkeät asiat, kuten eväät kotiin. Tuoreella Youtube-videolla töihin lähteneelle miehelle kävi juurikin näin, mutta onneksi vaimon hyvän heittotaidon vuoksi hänen ei tarvinnut edes nousta ulos autostaan palatessaan hakemaan sitä.

Videolla vaimo odottaa kotinsa parvekkeella samalla, kun mies ajaa autonsa hänen alapuolelleen. Nainen heittää kelmuun käärityn voileivän uskomattomalla tarkkuudella suoraan auton avoimesta kattoikkunasta sisään.

Youtuben Make Sense -kanavalla jaetulta videolta ei selviä, koska ja missä se on kuvattu. Video on kuitenkin noussut Youtube-hitiksi, ja sitä on katseltu yli neljä miljoonaa kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat