Naisten tulisi käydä rintaliiviostoksilla useammin – tässä syy

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen voi pitää kalliita rintaliivejä sellaisena sijoituksena, että ne suostutaan laittamaan roskiin vasta kun rintaliivit ovat riekaleina tai niiden kaarituki tulee kankaan sisältä näkyviin.

Asiantuntijan mukaan rintaliivit pitäisi kuitenkin malttaa heittää roskakoriin jo alle vuoden käytön jälkeen.

Uudet rintaliivit ovat aina napakat ja tukevat. Jo pienenkin käytön jälkeen ne alkavat löystymään, mikä ei kuitenkaan saa naisia luopumaan hankinnastaan. Rintaliivien asiantuntija Elise Recour kertoi Daily Mail -lehdelle, että rintaliivit tulisi heittää roskiin jo kahdeksan kuukauden käyttämisen jälkeen.

Kahdeksan kuukauden välein uusien rintaliivien ostaminen saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta Recourin mukaan se kuitenkin kannattaa. Yleensä uusia liivejä pidetään taukoamatta yllä juuri siitä syystä, että ne ovat kaikista tukevimmat. Säännöllisen käytön vuoksi ne löystyvät niin paljon, että uudet tulisi ostaa kahdeksan kuukauden välein.