Tuhannet kalat hyppivät kalastajien päälle – outo näky videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuren kalaparven nähdessään moni voisi unelmoida suuresta haavista, jolla pystyisi vain nostamaan kaloja kymmenittäin suoraan vedestä. Nyt eräät kalastajat kokivat tämänkaltaisen yllätyksen seistessään verkkojen kanssa joessa.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa kaksi miestä kalastaa keskellä jokea. Miehet yrittävät saada kaloja kiinni suoraan verkkoonsa joen virratessa voimakkaasti verkon läpi. Videota kuvaava nainen innostuu muutamista kaloista, jotka näyttävät syöksyvän suoraan verkkoon. Yllättäin virran mukana tuleekin suuri parvi kaloja kovalla vauhdilla kalastajien päälle.

Miehet eivät pysty pitämään verkkoa paikoillaan kalaparven syöksyessä heitä kohti. Kalat hyppivät verkkoon ja verkon yli suoraan miesten päälle kaataen toisen verkosta kiinni pitävän kalastajan. Kalastajat saivat joesta saalista kyseisenä päivänä varmasti niin paljon kuin vain suinkin pystyivät kantamaan.