Mies kuvasi faceswapin kannabiskasvin kanssa – tulos kuin kauhuelokuvasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituilla Faceswap-sovelluksilla kasvonsa voi vaihtaa niin kavereiden, eläinten kuin elottomienkin esineiden kanssa. Lopputulokset ovat usein vähintäänkin hämmentäviä.

Reddit-käyttäjä Pseudorandombehavior päätti kokeilla Faceswapia kannabiskasvin nupun kanssa. Lopputulos on kuin suoraan kauhuelokuvista.

– Taisin olla vähän liian pilvessä, mies vitsailee Redditissä.

Miehen kasvot ovat muuttuneet epämääräiseksi sotkuksi. Hänen vieressään olevan kasvin nupulla on puolestaan nyt miehen kasvot. Tätä kuvaa kannattaa tuskin tuijotella liian päihtyneessä tilassa, jollei halua joutua pelkotilojen uhriksi.

Got a little too high I think from trees

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat