Rihannan uusi rohkea tyyli – paksut rastat takapuoleen saakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna osaa säväyttää aina näyttävällä tyylillään, jota monet muut naiset ympäri maailmaa alkavat heti kopioimaan. Rihanna on tuonut muotiin monia eri hiustyylejä muuttaessaan omia hiuksiaan niin tiuhaan tahtiin. Nyt kaunotar laitatti itselleen rastat.

Tätä näyttävää hiusmallia ei varmasti monella ole rohkeutta tai varaa hankkia itselleen. Rihanna esitteli uusia pitkiä hiuksiaan ensin Instagram-tilillään, minkä jälkeen hänet nähtiin New Yorkin kaduilla kävelemässä ravintolaan illalliselle.

28-vuotias Rihanna on ottanut todella näyttävät ja pitkät rastat, jotka yltävät naisen takapuoleen saakka. Uusi tyyli ei ole jäänyt faneiltakaan huomaamatta. Rihannan tapaan hiustyyli on jälleen sellainen, jota ei muilla naispuolisilla poptähdillä muisteta pitkään aikaan olleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

buffalo $oldier

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi 3. 10ta 2016 klo 11.56 PDT

foreign.

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi 4. 10ta 2016 klo 19.31 PDT