Vauvan muhkeasta hiuspehkosta nettihitti – tällaista ei löydy toista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmen lapsen äiti Chelsea Noon on saanut tottua siihen, että hänet pysäytetään aina kun hän liikkuu pienen Junior-poikansa kanssa. Junior on vasta yhdeksänviikkoinen, mutta hänellä on siitä huolimatta jo uskomattoman pitkät ja tuuheat hiukset.

Baby Bear -lempinimen saanut poika aiheuttaa hämmennystä mihin ikinä äiti häntä viekin. 32-vuotias Chelsea Noon kertoi Mirror-lehdelle, että arkipäiväiseen kauppareissuun voi vierähtää helposti kaksikin tuntia, koska niin moni haluaa pysäyttää näyttävän kaksikon ja kysyä kysymyksiä Juniorin hiuksista.

Juniorilla oli ollut tuuheat hiukset jo syntyessään. Moni kuitenkin kertoi Chelsealle, että suurin osa hiuksista tulisi vielä putoamaan ja hiusten kasvu tulisi myös hidastumaan. Näin ei kuitenkaan vielä ole käynyt vaan pikemminkin päin vastoin. Nyt Juniorin hiukset jatkavat kasvuaan entistä tuuheampina ja paksumpina.