Nyt treenataan benjiköysien avulla – lennokas treeni kasvattaa suosiotaan

Fitness Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikuntaa rakastavat ihmiset etsivät jatkuvasti uusia lajeja, joita he voisivat kokeilla. Nyt Thaimaassa on alkanut kasvattamaan suosiotaan uusi mielenkiintoinen liikuntamuoto, jossa tanssitaan ja tehdään kehonpainoliikkeitä benjiköysien avulla.

YouTube-videolla nähdään otteita uudenlaisesta benjiköysien avulla tehtävästä tanssitunnista. Jokainen osallistuja saa valjaat, joihin katossa oleva köysi kiinnitetään. Sitten ryhmä alkaa tekemään musiikin tahdissa yhdessä samaa koreografiaa ja vauhdikkaita liikkeitä.

Tunti näyttää todella hauskalta, minkä vuoksi ei olekaan ihme, että se kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Tunnin aikana tanssitaan, tehdään näyttäviä hyppyjä ja kehonpainoliikkeitä, mikä tekeekin liikuntamuodosta hauskan lisäksi myös tehokkaan.