Samsungin kännykkä syttyi taas palamaan lentokoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Odotetusta Samsung Galaxy Note 7 -puhelimesta paljastui vaarallinen ongelma, kun puhelinten akut alkoivat räjähtämään latauksen yhteydessä. Yhtiö lupasi korjata ongelman, mutta tuoreen uutisen perusteella se ei ole täysin kadonnut.

Southwest Airlines -yhtiön lento 994 Louisvillesta Baltimoreen evakuoitiin taannoin kentällä. Syynä oli yhden matkustajan savuava Galaxy Note 7 -puhelin. Matkustajat ja koneen henkilökunta saatiin turvaan, eikä kukaan loukkaantunut.

Puhelimen omistaja Brian Green kertoo The Verge -sivustolle ostaneensa laitteen 21. syyskuuta. Mies oli ladannut laitteen Samsungin ohjeiden mukaisesti vain 80 prosenttiin langatonta laturia käyttäen. Laitteen IMEI-numeron perusteella kyseessä pitäisi olla viallisen mallin korvannut uusi puhelin.

Samsung kertoo tutkivansa parhaillaan tapausta. Southwest Airlines lähettää palaneen laitteen Samsungille, joka lupaa selvittää vian syyn.