Sukeltaja löysi merenpohjasta kameran – muistikortilta löytyi odottamaton kuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anna ja Denis olivat rakastuneet toisiinsa kesällä 2015. He olivat menneet yhdessä uimaan ja hyppimään kalliolta veteen. Dennis päätti kuvata romanttisesti heidän ensisuudelmansa pienellä kameralla ennen kuin hän hyppäsi kalliolta alas. Kamera lipesi miehen kädestä ja vajosi merenpohjaan.

Anna ja Denis etsivät kuumeisesti merenpohjaan pudonnutta kameraa, mutta sitä ei kuitenkaan löytynyt. Ehti kulumaan yli vuosi ennen kuin eräs sukeltaja löysikin kameran eräänä päivänä merestä. Kamera oli pystynyt säilyttämään siihen tallentuneen materiaalin, minkä ansiosta sukeltaja oli nähnyt videolle kuvatun ensisuudelman.

Sukeltaja oli neuvokkaana julkaissut pariskunnasta kuvan sosiaalisessa mediassa ja toivonut, että kuva löytää oikeiden ihmisten luo. Oikea pariskunta löytyi Venäjältä lähes 10.000 kilometriä kauempaa kuin mistä sukeltaja oli sen löytänyt. Pariskunta oli ollut todella onnellinen saadessaan takaisin videon, jolle heidän romanttinen hetkensä oli tallentunut.