Contouring-trendi leviää – nyt tehdään myös kynsiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Contouring-termiä käytetään meikistä, jossa kasvoja on varjostettu ja korostettu omaa ihonväriä tummemmalla ja vaaleammalla sävyllä, että halutut piirteet on saatu kasvoista kunnolla esille. Nyt samanlaisella niksillä lakataan myös kynsiä.

Moni on voinut jo kyllästyä siihen ajatukseen, että omien kasvojen maalaamiseen tulisi käyttää paljon aikaa, että ne saadaan näyttämään sellaisilta kuin ne eivät oikeasti ole. Nyt samantyylistä, mutta helpompaa ja nopeampaa niksiä käytetään myös siihen, että kynnet saadaan näyttämään pidemmiltä.

Manikyristi Jin Soon Choi esitteli New Yorkin muotiviikoilla ensimmäistä kertaa uuden tyylin lakata kynnet. Manikyristi kehottaa lakkaamaan kynsien keskiosan niin, että kynnen kummallekin puolelle jää hieman lakkaamatonta aluetta. Tällaisella lakkaustyylillä kynnet saadaan näyttämään paljon pidemmiltä kuin ne oikeasti ovat.

#JINsoon is #backstage at @verawanggang with Risque and Doux. #nyfwss17 #nyfw #verawang #fashionweek

Kuva, jonka JINsoon (@jinsoon) julkaisi